Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Jack-kabel kopen?

De meest voorkomende kabels om audio aan te sluiten zijn jack kabels. Jack kabels hebben een stekker van 3,5 millimeter en van 6,4 millimeter. U kunt ze vergelijken met de stekkers van uw koptelefoon. De jack aansluitingen worden daarom ook veel gebruikt bij radio's, televisies, mp3 spelers, telefoons en tal van andere apparaten die met audio te doen hebben. De radio's en televisies hebben vaak de wat dikkere stekker van 6,4 millimeter.

Klik hier om direct een jack kabel te bestellen

Waar koop je jack kabels?

Bij ons kan je alle verschillende kabels kopen die je nodig hebt. De kabels worden snel bij bezorgd. Je kiest de kabel naar keuze om deze daarna te betalen via ideal. Je betaald dus via jouw eigen vertrouwde bank. 

Een jack kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk van Kabelvinder.nl. Het is ook zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een jack-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel nodig hebt of een audio kabel!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je kan kopen bij jack-kabels.nl